Post by pleasasentracpa on Mar 16, 2022 20:45:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами за повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Super Bino Go:Adventure Jungle 2022 version ▞▞▞
Добра игра всяка вечер и 5 нива и двете са печеливши ☺☺
Супер
много хубава игра, защото не изостава и не виси на компютър, moblie или tab
Трябваше да гледам 2 реклами, преди дори да започна играта. След като умреш, гледаш още реклами. По принцип гледате реклами и не играете. Не препоръчвайте. Загуба на пространство и време.
<a href=""></a>
След неотдавнашна актуализация дървовидните дневници не се движат на нито един етап (аз съм на етап 58), моля, поправете го, В противен случай играта е страхотна.
Хубава игра, но все пак очакваме стария стил и първо ниво играта няма по-голяма гъбичка...се нуждаем се от подобрения и спрете рекламите...
Играта беше добра, но рекламите са твърде много, трябва да гледате реклами всеки път, когато изчистите ниво или загубите
Това е най-лошата игра....когато и да я изтегля, тя винаги показва пълна памет и нямам място в мобилния телефон и може да доведе до срив или лошо мобилно устройство..добре, ако паметта ми е наистина пълна, така че е добре, но когато изтеглих тази игра в друго ново устройство там също така казва, моля, проверете паметта си, тази игра е най-лошата изобщо
Харесвам тази игра 😕 но причината, поради която оцених тази игра с една звезда, е, че когато случайно данните ми са в рекламите, не могат да спрат и е хубаво, но от друга страна също е адски досадно.И също така виждам промяна в себе си, че агресията ми😡 също е малко повишена. Тази игра е като да ме ядоса или можете да кажете, че е тест за търпението ми, но каквото и да е досадно, докато не завърша ниво. В началото някои от нивата ми отнеха дни. Разочарована съм 😕
Страхотна игра, малко трудна на моменти, но това я прави по-забавна.
Играта е добра, но просто трябва да промените контролната част в горната част, тъй като лесно ще видите враговете и мариото
Всеки път, когато умреш, трябва да чакаш, докато добавянето приключи. Много е досадно. Така че деинсталиране.
Клавишите за управление, за да играете, е невидимо, трудно се играе, трябва да може да се види ... повече управление на тъмно жълтата клавиатура ...
Всеки път, когато получих нов телефон, въпреки че цялата ми информация чрез Google gaming/playstore се регистрираше правилно, по някаква причина нямам кредитите си, о, и трябва да започна отначало, опитах се да деинсталирам и преинсталирам, но Всъщност бях един от хората, които харчиха пари за тази игра, о, и трябваше да достигна ниво 60! Моля, поправете това
Тази игра е добра, но някои нива са незавършени
Тази игра е забавна, но когато стане трудна и понякога бутоните не работят за мен, затова й дадох три звезди
Не поддържа джойстик 🙄
Super Bino Go:Adventure Jungle Eventyr asop
контролите изглеждаха изключени (galaxy Note 9) и трябва да гледате реклама всеки път, когато умрете, това е твърде много реклами
Super Bino Go:Adventure Jungle Sarguzasht ijj
Много хубава игра
няма проблем. той следва почти всички аспекти на Mario Bros. но контролите са наистина разхлабени и затрудняват бягането, скачането и функционирането. но има доста добра графика и е добър убиец на времето.
Най-лошото приложение КОГАТО ДА СЕ ИЗВЕСТИ..... 1. Отнема години, за да се зареди 2. Твърде много изостава 3. Чудовищните неща могат да те развалят веднага щом ги докоснеш, може би ще направят малко по-трудно да умреш ? Както и да е, благодаря за отделеното време =)
Забавно, но супер грешно. Това, което те убива един път, не те засяга следващия. Умирам, тъй като не съм близо до заплаха. И колко проклети удара са необходими, за да убиеш шеф? Много повече от 3, като Марио.
Забавно е да играеш тази игра, но имаш само 1 живот, ако умреш, ще започнеш отначало, не съм добър с игрите, но се надявам да добавиш още живот, за да не ми се налага да започвам отначало всеки път, когато умра.. хареса ми но е дразнещо да започваш отначало всеки път
Super Bino Go:Adventure Jungle Piedzīvojumu spēles uwrn
Реклами. Исус H Христос. Няма да купя заради колко реклами, само за да стигна до там.
Много се забавлявах и се наслаждавах на играта, завърших последното ниво🤗, В очакване на нова актуализация на нивата, Благодаря за Game Designer, Страхотна работа.
добавяне на нови нива завърших всички нива, останаха няколко нива, но играта започна да се срива и не можах да ги играя
Super Bino Go:Adventure Jungle Περιπέτεια otx
Много много много лоша лоша лоша игра
Това е добра игра, но 6-то ниво е много трудно за мен.
Мда... Готино и носталгично, но бутоните са твърде големи - кара палците да заемат място на екрана. Аз съм предубеден, тъй като няма нищо, което някога ще се сравни с държането на контролер на Nintendo, така че никоя игра на Mario никога няма да бъде добра enuff.
Обичам Марио и когато видях това във форма, бях толкова развълнуван. обаче не постигна очакванията ми... беше игра с лошо качество с твърде лесни нива. Играх 30 минути и стигнах до ниво 27, след което деинсталирах. Също така твърде много реклами. Ако имаше опция за преглед с 0 звезди, бих я дал на тази игра.
Играта има много много много много реклами, затова й дадох само 2 звезди
Игрите, подобни на тази игра .... Харесвам този вид игри, но когато инсталирах тази игра .... 1-во ниво много трудно .. 2-ро ниво ... О, Боже !! толкова трудно, моля, направете нещо за това.....
Това е добра игра. Но твърдеооо много реклами развалят забавлението и са много досадни и дразнещи. Моля, поработете върху това.